Een goed systeemplafond laten plaatsen in Almere

Iedereen weet tegenwoordig wel wat een systeemplafond is, maar in de meeste gevallen hangt hier veelal een wat stoffig kantoor-imago aan vast. Door onze jarenlange ervaring met verschillende merken hebben wij voor elke ruimte een perfect passend een systeemplafond in de omgeving van Almere. Denk hierbij aan de akoestiek, uitstraling, kleur en functionaliteit. 

Wij werken als Plafo plafonds onder andere samen met de merken: Rockfon, Armstrong, OWA, Ecophon en Eurocoustic. Wil je je laten adviseren? Wij staan voor je klaar met een goede prijs!

Waarom kiezen voor een systeemplafond

Een systeemplafond heeft tal van voordelen ten opzichte van andere plafond-oplossingen. Hierbij zijn de grootste voordelen toch wel de verbetering van de skoestiek en dat je altijd weer boven het plafond kunt om de nodige werkzaamheden uit te voeren. Bij andere plafonds komen er vaak nog veel extra handelingen kijken zoals het slopen en later weer afwerken (stucen of schilderen) van het plafond. Dit is natuurlijk bij een systeemplafond niet aan de orde.

Opzoek naar een goed systeemplafond in de omgeving van Almere? dan zijn we de juiste partner!

Een goed systeemplafond laten plaatsen
Systeemplafond voor verbouwing
Kantoor systeemplafond