Systeem plafond laten plaatsen

Een goed systeemplafond laten plaatsen in Apeldoorn

Wat is nou eigenlijk een systeemplafond, en waar wordt het nou voor toegepast. Een systeemplafond is een verlaagdplafond waarbij door middel van plafondplaten, plafondprofielen en ophangers wordt ook wel snelhangers genoemd een “tweede plafond” wordt gecreëerd. Hierdoor ontstaat er een vrije ruimte tussen de bovenliggende vloer of dak. Deze ruimte kan dan worden gebruikt voor het aanleggen van verschillende leidingen zoals elektriciteit, verwarming/ventilatie en riolering. Tevens wordt het vaak toegepast voor akoestische redenen.

Voordelen van een systeemplafond

De voordelen van een systeemplafond is dat je de eigenschappen van een ruimte of gebouw kan verbeteren op het gebied van de ruimtelijke akoestiek, brandbeheersing, hygiëne en het uitzicht nemen van alle faciliteiten die aangebracht zijn zoals elektrische voorzieningen, verwarming/ventilatie etc. Daarnaast is de uitwisselbaarheid van een systeemplafond een groot voordeel bij eventuele montage van diverse verlichtingen of beschadigingen

De Plafondplaten
 
Plafondtegels zijn verkrijgbaar in hardmineraal of zachtminiraal. De keuze hangt van uw akoestische wensen af. De plafondtegels worden geproduceerd in diverse afmetingen en kantafwerkingen. Namelijk als inlegpanelen, doorzakpanelen of verdekte plafondpanelen. Ook zijn er systeemplafondtegels te verkrijgen van gips, van hout of van metaal. Daarnaast kan er gekozen worden uit talloze kleuren en structuren, hierbij zal Interplafo adviseren wat bij jouw kantoor of complex van toepassing kan zijn.


Opzoek naar een goed systeemplafond in de omgeving van Apeldoorn? dan zijn we de juiste partner!

Voordelen van een systeemplafond
Systeemplafond kopen kampen
Een goed systeemplafond laten plaatsen
Plafo systeem wanden laten plaatsen