Systeemplafonds

Systeemplafonds kunnen overal worden toegepast. De eisen die in een bestek vermeld staan, bepalen welk plafond in welke vorm, kleur, materiaal moet worden toegepast.

Wilt u een standaard, een zogenaamd vlakinleg plafond, een doorzak, een verdekt, een semi verdekt plafond, alles is mogelijk en leverbaar in verschillende merken en soorten.

Plafo systeem wanden laten plaatsen

Systeemwanden

Plafo Plafonds levert en monteert systeemwanden. Inmiddels is Plafo uitgegroeid tot een bedrijf die zich de specialist op gebied van systeemwanden en systeemplafonds mag noemen.

Van ontwerp tot uitvoering kunnen wij u van dienst zijn. De mogelijkheden zijn oneindig en daarbij is de prijs ook zeer gunstig. Kijkt u verder op onze projecten pagina om inspiratie op te doen over wat er mogelijk is.

Akoestische oplossingen

Heeft u problemen met akoestiek in uw woning, kantoor of winkel, dan hebben wij daar een passende akoestische oplossing voor.

Onder andere door het gebruikt van: 

Akoestische plafondpanelen
Akoestische wandoplossingen
Akoestische plafondeilanden

Plafo systeem wanden laten plaatsen

Metal-stud wanden

Metal-stud wanden zijn wanden die samengesteld worden uit een regelwerk bekleed met een gispbeplating, dat naderhand moet worden afgewerkt. ( sausen, behangen o.i.d.) Deze wanden kun je dusdanig samenstellen dat er voor iedere wens een oplossing is. Hierin zijn er verschillende toepassingen mogelijk zoals voorzetwanden, scheidingswanden, woningscheidende wanden en brandwerende wanden.

Plafo systeem wanden laten plaatsen

Glazenwanden

Plafo Plafonds levert en monteert verschillende soorten glazenwanden.

Cassettewanden, deze wanden bestaan geheel uit verticaal of horizontaal geplaatste glaselementen. Deze glaselementen worden geleverd met enkele of dubbele beglazing en kunnen uiteraard voorzien worden van folie in diverse kleuren. Bovendien kunnen jaloezieën of lamellen tussen de dubbele beglazing worden ingebouwd.

Volglaswanden, worden opgebouwd met glazen panelen van gehard of gelaagd glas. De aansluiting op de bouwkundige constructies wordt uitgevoerd met aluminium kaderprofielen en rubberen afdichtingsprofielen. De glaspanelen onderling worden afgewerkt met zelfklevende doorzichtige pvc-strips. In deze wanden worden kozijnen geplaatst met hard glazen of houten deuren.

Duurzame LED verlichting

Plafo Plafonds levert en plaatst verschillende soorten verlichting. (met name LED panelen en downlights)